1111

sâmbătă, 6 aprilie 2013

Toate fetele sa apeleze la Justin Bieber

După ce s-a despărţit de iubita lui, Selena Gomez, cântăreţul Justin Bieber a tot încercat să-şi găsească o parteneră, însă tentativele lui au dat greş.Şi totuşi, cerinţele lui Justin Bieber nu sunt ieşite din comun. El a făcut portretul viitoarei lui iubite: "Am nevoie de o fată care este amuzantă, care mă face să râd, care este frumoasă atât la exterior, cât şi la interior. O persoană inteligentă, care poate face conversaţie şi are buze sărutabile."

Justin Bieber, în vârstă de 18 ani, şi Selena Gomez, în vârstă de 20 de ani, şi-au făcut publică relaţia în februarie 2011, iar aceasta a durat până în noiembrie anul trecut, dar s-au împăcat la scurt timp după aceea. La sfârşitul lui 2012, cei doi s-au despărţit însă definitiv.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...