1111

vineri, 19 aprilie 2013

Cel mai mare fan Batman

La cei 38 de ani ai săi, Chris Weir nu se uită câţi bani plăteşte pentru orice lucru este legat de Batman, personajul lui preferat.

Chris Weir, în vârstă de 38 de ani, a cheltuit aproape 100.000 de dolari pentru a-şi amenaja cum trebuie o veritabilă peşteră ca a lui Batman. Peştera lui Chris este dotată cu sistem home-theater, are o intrare secretă, ba chiar costumul lui Batman la intrare, haină ce a fost folosită în trilogia regizată de Christopher Nolan. Obsesia lui pentru Batman a început în jurul vârstei de 3 ani, când el şi unchiul său s-au jucat de-a Batman şi Robin.
Ca mulţi alţi tineri, copilăria lui a fost marcată de benzile desenate cu Batman, precum şi orice altceva avea legătură cu subiectul.
A crescut iar de această obsesie nu a scăpat, după cum sperau părinţii săi. El a dorit să ducă pasiunea pentru acest personaj la un alt nivel, cu mult mai sus. Oportunitatea s-a ivit când el şi soţia lui căutau o casă în care să se mute. Aşa şi-a făcut propria lui peşteră - Batcave, un subsol încăpător pentru proiectul său mult visat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...