1111

luni, 22 aprilie 2013

Petrolul ia cu asalt Bucurestiul meci Steaua - Petrolul


Steaua joaca astazi un meci care o poate duce si mai aproape de titlul 24. Cu sampania pusa deja la rece, stelistii sunt gata sa inceapa fiesta in cazul unei victorii, in aceasta seara, in fata Petrolului.
Ploiestenii sunt motivati la maximum. Trei puncte pe National Arena ar fi de vis in lupta pentru un loc de Europa League.
Petrolul este pe 4 in clasament, la doua puncte in spatele echipelor Astra si Pandurii.
Peste 320 de politisti bucuresteni vor actiona pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia meciului dintre Steaua si Petrolul, de pe Arena Nationala.

Conform unui comunicat remis agentiei MEDIAFAX de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, "actiunea Politiei Capitalei vizeaza mentinerea unui climat optim de ordine si siguranta publica, prin prevenirea manifestarilor violente, a actelor de vandalism sau a altor fapte antisociale".

"Politistii vor actiona atat pentru mentinerea ordinii publice in proximitatea stadionului, cat si in alte zone de interes operativ, asigurand totodata accesul auto al riveranilor in zonele in care a fost blocata sau deviata circulatia rutiera. in acest sens, politistii bucuresteni vor organiza si intensifica actiunile de patrulare in statiile de metrou si in mijloacele de transport in comun, urmand a lua masuri de prevenire a inselaciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostarilor de persoane, furturilor din posete sau buzunare, respective a furturilor de si din auto", se arata in comunicatul citat.
Suporterii ploiesteni au inchiriat un tren pentru a face deplasarea la Bucuresti. Sunt asteptati aproape 6000 de fani ai Petrolului diseara pe National Arena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...