1111

luni, 22 aprilie 2013

Reptilieni veniti pe pamant acum mii de ani

(Cele mai mari secrete), continand interviuri cu doi indivizi ce pretindeau, nici mai mult nici mai putin, ca membrii familiei regele britanice nu sunt decat niste reptilieni bine deghizati!

- Cei dintai reptilieni veniti pe pamant au construit piramidele si un vestit templu din jungla Cambodgiei, ca mijloace de comunicare catre stele. Se spune ca in aceste edificii antice reptilienii au inceput sa selecteze fiintele umane cu care sa se imperecheze pentru a-si propaga rasa.

- In secolul al V-lea, reptilienii au profitat de caderea Imperiului Roman pentru a intemeia dinastia meronvingiana, o familie de regi din care a facut parte Charlemagne si care a cuprins, in cele din urma, toata regalitatea din Europa. Casatoriile intre membrii familiilor regale au avut loc pentru ca reptilienii nu voiau sa-si "dilueze" sangele extraterestru cu prea multe gene umane.

- Unii "teoreticieni" dateaza sosirea soparlelor umanoide pe Terra in urma cu 10.000 de ani, ele construind apoi piramidele de la Giza sub forma exacta a constelatiei Leului. Aceste constructii ar fi reprezentat niste mijloace de comunicare interstelara, care au devenit ineficiente dupa ce axa pamantului a deviat usor dinspre constelatia Leului spre cea a Taurului.

- De ce americanii, rusii, europenii, chinezii cheltuiesc sume enorme pentru statiile si programele spatiale, in timp ce somajul creste amenintator, iar economia decade? Pentru ca liderii reptilienilor, aflati in guvernele din toata lumea, se pregatesc pentru intoarcerea pe planeta lor de origine, si trebuie sa faca acest lucru la adapost de privirea oamenilor obisnuiti.

- In Evul Mediu, reptilienii furau copii, folosindu-i in cadrul unor ritualuri sangeroase. In zilele nostre, ei arunca aceasta vina pe evrei. De fapt, timp de secole, evreii au fost persecutati cu violenta de catre reptilieni. O fi fost si Hitler soparla?

- Nu este deloc o coincidenta faptul ca Adam si Eva au fost alungati din rai din cauza unei reptile. Unii adepti ai lui Icke sunt de parere ca povestea din gradina din Eden infatiseaza metaforic sosirea reptilienilor pe pamant, felul cum i-au inselat acestia pe oamenii, si si-au asumat bogatiile Terrei.

- Nazuinta reptilienilor de a pastra puritatea sangelui lor i-a facut sa devina obsedati de genetica. Din aceasta pricina exista atat de multe cercetari pe plan mondial in acest domeniu. Planul ascuns al soparlelor extraterestre este sa inteleaga genomul uman, astfel incat sa poata crea genetic sclavi reptilieni ce vor lua locul oamenilor de pe pamant.

- Desigur, nu aveau cum sa nu apara si Romania "ecsperti' in acest domeniu pseudostiintific, prea trivial si lipsit de imaginatie pentru  a fi macar un science fiction de calitate. Potrivit acestora, Vlad Tepes (Contele Dracula) ar fi fost un reptilian de seama, supranumele sau evocand locul de origine al reptilienilor, adica Alpha Draconi din Constellatia Orion. Am auzit s-ar gasi pe net si forumuri dedicate acestor asa-zisi extraterestri, in care, mai nou, unii copii, adolescenti sau chiar adulti incearca sa isi regaseasca apartenenta la rasa reptiliana. Da, este si acesta un mod de a-ti depasi complexele de inferioritate si a-ti alina frica de esec in lumea reala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...