1111

vineri, 19 aprilie 2013

Justin Bieber si Selena din nou un cuplu?

S-a despartit de el cu surle si trambite si mai apoi a jurat in diferite emisiuni televizate ca nu il va ierta niciodata pentru felul in care s-a comportat. La cateva luni de la ruptura insa, fosta vedeta Disney pare ca s-a razgandit.

Selena Gomez a fost surprinsa in timp ce se imbarca intr-un zbor spre Norvegia, unde se intampla ca Justin Bieber sa se afle zilele acestea.


Coincidenta sau nu, tanarul artist a sustinut un concert in Oslo, in cadrul turneului "Believe", in urma cu numai cateva zile, ceea ce ii face pe jurnalistii de peste ocean sa creada ca Selena a calatorit in Europa pentru a se intalni cu fostul iubit.

Mai mult decat atat, surse din anturajul vedetei Disney spun ca Gomez a avut un scop foarte bine definit, iar editorii norvegieni au facut un adevarat subiect de tabloid din intalnirea celor doi.

Chiar si TMZ sustine ca reimpacarea ar putea avea loc, mai ales ca Selena i-a trimis de-a lungul lunilor in care au fost despartiti tot felul de semnale contradicatorii, dandu-i de inteles lui Justin ca mai au totusi o sansa.

"Cred in dragoste, da. Sunt una dintre acele fete care cred in iubire si prietenii mei au acelasi mod de a gandi", a spus chiar fosta vedeta Disney in cel mai recent numar al revistei Harper’s Bazaar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...