1111

joi, 21 martie 2013

In interiorul pamantului exista viata?

Pentru că ştim prea puţine lucruri despre lumea "de dincolo de nori" facem supoziţii. La fel de întâmplă şi cu ceea ce se află "în interiorul" Pământului pe care îl locuim de atâtea milenii.

Doctorul Raymond Bernard, autor al cărţii "The Hollow Earth" susţine cu tărie că Pământul nu ar avea un miez, o manta şi o scoarţă, ci că sub suprafaţa locuibilă se află o lume ideală, un Eden, în care oamenii trăiesc în pace şi într-o atmosferă neîntinată. Potrivit doctorului Bernard, Pământul trebuie privit ca o casă. Astfel, oamenii locuiesc înăuntrul caselor, nu dorm pe terase, balcoane sau acoperişuri. La fel se întâmplă şi cu Terra - există oameni care locuiesc în interiorul Pământului.
Lumea de aici este alcătuită din 6/7 pământ şi 1/7 apă, fiind luminată de un soare interior, cald,care nu apune niciodată. Temperatura este ideală şi se situează în jurul valorii de 22 de grade Celsius, iar intemperiile nu există. Pentru că este o climă ideală, totul se dezvoltă mult mai repede şi mai mare decât se întâmplă pe scoarţa Terrei. Astfel, boabele de struguri au mărimea unor pepeni, iar copacii sunt înalţi cât zgârie-norii.
Oamenii au o înălţime care ajunge şi la 4 metri, iar viaţa lor ajunge să se întindă şi pe distanţa a 9 secole. Alimentaţia acestor oameni este exclusiv vegetariană, iar pe Pământul Interior nu există crime sau violenţă. Pământenii interiori se căsătoresc foarte târziu, iar relaţiile intime nu sunt fizice, ci magnetice, mai spune doctorul Raymond Bernard.
Cât este ficţiune şi cât este adevăr rămâne de văzut. Cert este că teoria Hollow Earth are din ce în ce mai mulţi adepţi în jurul lumii, poate şi din dorinţa de a şti că există ceva mai bun decât această lume.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...