1111

duminică, 17 martie 2013

Botezatu bea de la o vreme cam mult

Cătălin Botezatu traversează o perioadă foarte grea din punct de vedere psihic. Potrivit prietenilor, designerul a început să bea îngrijorător de mult.
 Nu duce lipsă de femei frumoase şi gata să se sacrifice pentru el, nu duce lipsă de atenţie şi de faimă, nu se poate plânge că pe plan profesional îi merge prost, însă cu toate astea Cătălin Botezatu este în continuare nefericit.

Prietenii apropiaţi ai designerului au observat schimbarea de comportament a acestuia şi o pun pe seama unei depresii severe, care s-a agravat inexplicabil în ultima perioadă.

Se pare că Bote a ajuns să aibă un comportament auto-distructiv. În afara faptului că a devenit foarte intolerant cu cei din jur, a început să consume alcool fără măsură.

"Din câte ştiu, s-a cam certat cu şefii lui de la Antena 1 şi vrea să rupă contractul. Nu ştiu exact de la ce a pornit, ci doar că a devenit foarte imprevizibil. Ar fi ameninţat cu demisia tocmai acum când trebuie să înceapă un nou sezon " Burlacul"! Cei de la Antenă au renunţat la promo-ul pentru casting, probabil pentru că nu ştiu dacă se mai pot baza pe Cătă. Cătă are şi alte oferte, dar nu ştiu în ce măsură le va lua în calcul. Parcă nu îl mai interesează nimic", a mărturisit un apropiat al designerului.
 "În ultima vreme, Cătălin se ceartă cu toată lumea! A devenit extrem de intolerant şi irascibil! Şi, mai mult, a început să bea foarte mult. Dacă înainte bea câteva pahare de şampanie, acum a dat-o pe tărie. Bea până îşi rupe capul!", a mărturisit un alt cunoscut al lui Bote.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...