1111

miercuri, 27 februarie 2013

Tehnologia care evolueaza de la an la an

Pasionat de tehnologie si de modul in care aceasta evolueaza de la an la an. Evolutia mousului mi se pare banala dar un leptop care se ruleaza e prea de tot.
EvoMouse-ul este un mouse digital care foloseste senzori pentru a urmari miscarile degetului utilizatorului.
Device-ul se poate conecta la aproape orice PC sau laptop prin Bluetooth sau USB si ar urma sa fie lansat in SUA la jumatate anului.


Tastatura care nu exista. Cubul magic de la Celluon se vrea a fi o tastatura virtuala care poate fi conectat la un smartphone sau la o tabeleta si poatr fi folosit pe post de tastaura.
Cubul magic se gaseste de vanzare in prezent pe site-ul companiei producatoare la pretul de 130 de dolari a fost prezentat in ianuarie. Acest cub emite niste raze pe biroul tau si tastatura pe care vei scrie nu exista, ca in poza de aici.

cum vor arata computerele viitorului Ce tehnologii noi trebuie sa apara
cum vor arata computerele viitorului 1 Ce tehnologii noi trebuie sa apara

Asta mi se pare tare de tot, laptopul care se ruleaza. Va puteti rula laptopul ca pe o hartie si ca-l puteti baga intr-un suport pentru harti? Rolltop va fi un astfel de laptop realizat dintr-un material flexibil cre ii va permite indoirea dar cu circuitele din el ce vor pati sau si ele sunt din plastic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...